Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život POSAO Podijeli

Valamar Riviera u Karlovcu predstavlja mogućnosti zapošljavanja u sezoni

Tko želi već danas može potražiti posao u sezoni na Jadranu

Više od 6.600 radnih mjesta bit će ove godine  otvoreno za zapošljavanje u 30 hotela i 15 kampova u Poreču, Rapcu, Dubrovniku, Krku i Rabu.

Mogućnosti zapošljavanja Karlovčanima i svim drugim zainteresiranima predstavit će danas Valamar Riviera. Dan otvorenih vrata održava se od 10 sati na karlovačkom Zavodu za zapošljavanje.

Valamar je za 2018. godinu ponudio 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 400 novih ugovora za stalni radni odnos.  Valamar provodi čak 18 programa nagrađivanja zaposlenika, više od 20 sati edukacija i treninga po zaposleniku, kao i redovne stimulacije.

– Zainteresirani kandidati predstavit će se stručnom timu Valamara kroz individualne intervjue te će tako zajednički pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu. Valamar Riviera sezonskim zaposlenicima nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu, plaću koja je 20 posto viša od prosječne plaće u sektoru te priliku za razvoj karijere. Uz to, sezoncima koji dolaze raditi u druge destinacije osigurava odlične uvjete smještaja u hotelu za djelatnike, “Kuća Valamar” uz tri obroka dnevno. U posljednje dvije godine u izgradnju i obnovu Kuće Valamar kompanija je uložila više od 60 milijuna kuna, kažu iz tvrtke.

Foto: valamar-riviera.com

Pročitajte i ovo

MREŽA KINO.HR SE ŠIRI

KINO.hr od sada i u Vrbovskom, Brešan kino “zatvorio” 1996., pa ga sada i “otvara”