Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Život PLES Podijeli

Više od 130 plesača karlovačkog st.ART-a za vikend u Opatiji

Posebna atrakcija bit će rasplesani roditelji

Više od 130 karlovačkih plesača plesnog kluba st.ART, točnije njih 135, od petka do nedjelje nastupit će na natjecanju Dancestar Croatia u Opatiji. Nastupit će i mali i vleiki, od 4 godine pa sve do onih od 50 godina.

-Natjecat će se i roditelji mladih plesača. Priredili smo 10 koreografija. Natjecanje, odnosno Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia traje tri dana, a mi ćemo plesati  2 dana. Riječ je o najvećoj međunarodnoj turneji DanceStar World Tour. Svi kvalificirani moći će nastupiti na DanceStar Finalu- World DanceStar Masters ovoga svibnja u Poreču, naglašava Sanja Tek, predsjednica plesnog kluba st.ART.

Zanimljivo je da na ovom plesnom natjecanju inače sudjeluju samo djeca, no karlovački roditelji posebno su se rasplesali i za Opatiju. Najavljuju pravi show.

-Bit ćemo kostimirani, a pripremili smo i sjajnu scenografiju. Imat ćemo i rekvizite. Uvjerena sam da će biti prava senzacija na ovom natjecanju. Posebno zbog toga što na ovom natjecanju sudjeluju djeca. najstariji sudionici budu dvadesetogodišnjaci. A Karlovčani će nastupiti u nešto malo starijem izdanju pa sam sigurna da će to svima biti pravo iznenađenje, ističe Sanja koja je  posebno ponosna na njih i jedva čeka nastup u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

NOVI USPJESI

Karlovački robotičari Maksim i Jan osvojili srebro na MakeX natjecanju