Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac DANI PIVA 2019 Podijeli

Za Dane piva osigurana dva besplatna prakirališta, na ostalima plaćanje do 22 sata

Besplatno parkiranje na ŠRC-u i kod Sportske dvorane. Kod Vatrogasnog centra dnevna karta 20 kuna

Parkiranje na ovogodišnjim, 33. Danima piva u Karlovcu bit će po posebnom režimu.

Na dva velika, na ŠRC-u Korana i kod Sportske dvorane Mladost na Rakovcu, bit će besplatno dok će na parkiralištima koja se i inače naplaćuju, naplata biti produžena do 22 sata.

Novo parkiralište kod Vatrogasnog centra na Gazi također će biti u funkciji, ali ne i besplatno kako je to bilo npr. za vrijeme trajanja Zvjezdanog ljeta. Ovoga puta, dok traju Dani piva, naplaćivat će se dnevna karta od 20 kuna. Mogućnosti plaćanja parkinga po satu tamo neće biti.

– Tamo je to vrlo teško izorganizirati, takvo je to parkiralište, drugdje će biti parkiranje kao i do sada, ali će se naplaćivati do 22 sata, potvrdio je dogradonačelnik Ivan Mrzljak.

Gradonačelnik Damir Mandić pak poziva sve posjetitelje da upravo parkiraju svoje automobila na besplatnim pakiralištima, a onda od ŠRC-a Korana novom šetnicom ili od Sportske dvorane jednostavo došeću do centra grada.

Onima koji nisu za šetnju na raspolaganju će biti i panoramski autobus koji će voziti do svake od lokacija. Podsjetimo, Dani piva u Karlovcu ove su godine po novom konceptu na pet lokacija – tri pozornice: glavna, elektro i rock&roll pozornica su u šancu na Promenadi, u Kinu Edison i na Košarkaškom igralištu. Preostale dvije su na Foginovom gdje je hip – hop kamp te na ŠRC-u Korana gdje će održavati bogat program Obrtničkog sajma. Na svima njimam u pet dana bit će održano oko 30 koncerata.

Foto: Ilustracija

Pročitajte i ovo

JEDNO SE RADI DRUGO KVARI

Borlin opet bez vode