Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Karlovac NATJEČAJI ZA UDRUGE Podijeli

Za projekte udruga u Karlovcu čeka pola milijuna gradskih i još 710 tisuća kuna gradskih tvrtki

Mladost već obavijestila javnost o svom natječaju – 80.000 kuna usmjeravaju u sport i sportske manifestacije

Otvoren je natječaj Grada Karlovca za projekte udruga. Osigurano je 300 tisuća kuna u odjelu za društvene djelatnosti te još 200 tisuća kuna u Uredu gradonačelnika. Uz to i gradske tvrtke imaju spremnih 710 tisuća kuna.

Kako do novca iz gradskog proračuna zainteresirani će moći doznati i na radionici 6. veljače. U 17 sati u Velikoj gradskoj vijećnici bit će predstavljen javni natječaj kojim će se sa spomenutih pola milijuna kuna sufinancirati projekti karlovačkih udruga u 2019. godini. Više ima i na www.karlovac.hr.

Dodatno, tvrtke Grada Karlovca također raspisuju javni natječaj za financiranje projekata udruga u ukupnom iznosu od 710. 000 kuna. Svaka od tvrtki na svojim će internetskim stranicama objaviti sve potrebne informacije. Za sad je jedino Mladost javila da je otvorila svoj natječaj te da će za sportske manifestacije i promicanje sporta i rekreacije osigurati, kao i lani, 80.000 kuna.  Više se može pronaći na njihovom webu: mladost-sport.hr.

Pročitajte i ovo

S AKTUALCA

Mandić predlaže da Grad raspiše arhitektonsko urbanistički natječaj za cijeli prostor Korane, jer samo za hotel ne smije