Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija HS PRODUKT Podijeli

Zlatna kuna: HS Produkt najbolji u Hrvatskoj među velikim tvrtkama

Vlastite inovativne proizvode plasiraju na inozemnom tržištu

Karlovačka tvornica oružja HS Produkt ovogodišnji je dobitnik Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore kao najbolja velika tvrtka u Hrvatskoj.

Više od 98 posto prihoda HS Produkt ostvaruje na inozemnom tržištu odnosno izvozom, a proizvodi – pištolji i puške – su rezultat inovacija tvrtkinih inženjera i radnika.

Župan Damir Jelić uputio je čestitku direktoru Željku Pavlinu:

– Ovo vrijedno priznanje rezultat je iznadprosječnih gospodarskih rezultata koje već niz godina HS Produkt postiže, a sve uz nova ulaganja u proširenje proizvodnih kapaciteta, nove tehnologije i inovativna rješenja te zapošljavanje na ponos sada i Republike Hrvatske što prije svega smatram zaslugom Vas kao direktora, poslovodstva tvrtke kao i vlasnika gospode Vukovića i Žapčića, ali dakako i svih zaposlenika. Uvjeren sam da ćete i nadalje svojim poslovnim rezultatima konkurirati za ovakve ugledne nagrade i priznanja za zadovoljstvo svih nas iz Grada Karlovca i Karlovačke županije, a ponajviše vaših vrijednih zaposlenika. S tim ciljem u Karlovačkoj županiji i meni kao župana uvijek ćete imati neprijepornu potporu.

Dobitnike Zlatne kune danas će primiti predsjednik Županijske gospodarske komore Zlatko Kuzman.

Pročitajte i ovo

O AKTUALNOSTIMA

Grmoja u Karlovcu: Fokusirani smo na probleme u zdravstvu