Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Županija cikloturistička lokomotiva Hrvatske

Kazala je to danas u Karlovcu Darinka Širola na predstavljanju ciklo-turističkog vodiča i interaktivne turističke karte Karlovačke županije. Rad na razvoju cikloturizma u Karlovačkoj županiji traje pet godina, a prema riječima predsjednice županijske turističke zajednice Ankice Puškarić, najvažniji dio bila je edukacija stanovništva o ovom obliku turističke ponude. ‘Obavljena je uspješno pa smo tako danas vodeći […]

Kazala je to danas u Karlovcu Darinka Širola na predstavljanju ciklo-turističkog vodiča i interaktivne turističke karte Karlovačke županije.

Rad na razvoju cikloturizma u Karlovačkoj županiji traje pet godina, a prema riječima predsjednice županijske turističke zajednice Ankice Puškarić, najvažniji dio bila je edukacija stanovništva o ovom obliku turističke ponude. ‘Obavljena je uspješno pa smo tako danas vodeći u smještajnim kapacitetima za bicikliste’, naglasila je.

Cikloturizam Karlovačke županije probio se i na inozemno tržište te je uvršten u agencije u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i slilčno. Uz danas promovirani vodič te interaktivnu kartu, dostupnu svima na www.cikloturizam.tzkz.hr, očekuje se još veći uspjeh i dolazak većeg broja stranih turista ljubitelja vožnje biciklom, rekla je direktorica TZ-a Dina Begić.

 

Pročitajte i ovo

STRPLJEN SPAŠEN

U Pivovarskoj i Kupskoj ulici u Karlovcu svako malo pucaju cijevi, danas opet. ViK: Trebaju obnovu