Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Život NAJČITANIJE Podijeli

10 najčitanijih u 2021.: Uglađeni prevarant u Karlovcu na vrhu, uz njega revnosni zaštitar te “letač” s benzinske na Švarči

Nedavna teška nesreća u Tušiloviću također je među najčitanijima, ali i priča mještana o tome kako žive uz cestu-pistu

Fin i pristojan prevarant i njegovo “šaranje” Karlovcem najčitanija je vijest na portalu Radio Mrežnice u ovoj godini.

Srebrnu medalju zaslužio je “revni” zaštitar iz karlovačkog trgovačkog centra koji je mami s djecom koja je bila bez maske pozvao policiju, a bronca ide prema “letaču” s benzinske postaje na Švarči.

Kako je pristojno odjeveni prevarant prevario Karlovčanku čitajte ovdje.

Revnosni zaštitar u trgovačkom centru kojem je imati masku na licu bilo važnije od ljudskosti prema majci s dvoje djece pa je pokazao nešto što smo mnogi u ove dvije godine doživjeli, a to je pravo lice, podsjetite se ovdje.

Letač automobilom na benzinsku postaju na Švarči dobio je također mnoštvo čitanja i pregleda, čitajte ovdje.

Dvojica poginulih u strašnoj nesreći u Tušiloviću prije nekoliko dana četvrta je po redu najčitanija vijest na našem portalu.

Priča koja nije bila u skladu s korona-narativom o  cjepivu je peta najčitanija, a u njoj smo objavili koliko je uopće cijepljenih dobilo koronu.

Još jedna priča iz crne kronike, a to je pogibija mlade žene na željezničkom prijelazu u Karlovcu je vrlo čitana, šesta po redu.

Dan nakon stravične nesreće u Tušiloviću u kojoj su poginuli otac i sin, bili smo na mjestu događaja i razgovarali s mještanima o tome kako je ovaj dio državne ceste prava pista. To je sedma najčitanija vijest u godini.

Suspenzija policijskih šefova u PP Karlovac također je visoko na listi čitanosti, točnije osma je najčitanija vijest, a prisjetite se ovdje.

Opet  provođenje “mjera” ovaj put od strane dugoreške policije koja je privela petero mladih u Dugoj Resi, na devetom je mjestu najčitanijih vijesti.

Još jedan crni događaj, a to je smrt žene u Grabriku, također je bio među najčitanijim vijestima na RM portalu.

Pročitajte i ovo

RECITE

Možemo! poziva Karlovac i županiju da javnost informiraju o projektima koje planiraju prijaviti na natječajima