Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

100 godina šaha u Karlovcu

Klub neprekidno djeluje od 1908. godine.  U prigodi proslave ove velike obljetnice predsjednik Miroslav Drvodelić uručio je diplome dugogodišnjim članovima i onima koji pomažu rad kluba. A najbolji hrvatski šahist, velemajstor Zdenko Kožul odigrao je simultanku protiv dvadeset igrača iz Karlovca, Duge Rese i Draganića i pobijedio sa 16,5:3,5. Jedino je Đorđe Brkić iz Karlovačkog šahovskog […]

Klub neprekidno djeluje od 1908. godine.  U prigodi proslave ove velike obljetnice predsjednik Miroslav Drvodelić uručio je diplome dugogodišnjim članovima i onima koji pomažu rad kluba.

A najbolji hrvatski šahist, velemajstor Zdenko Kožul odigrao je simultanku protiv dvadeset igrača iz Karlovca, Duge Rese i Draganića i pobijedio sa 16,5:3,5.

Jedino je Đorđe Brkić iz Karlovačkog šahovskog kluba uspio pobijediti velemajstora, dok su remizirali Marija Žgela, Denis Jusufi, Dragutin Gojmerac i Josip Tutek iz Karlovačkog šahovskog kluba, te Branko Jakešević iz Šahovskog kluba "Duga Resa".

Pročitajte i ovo

BUKA PO MJERI

Javno savjetovanje o buci i ugostiteljskoj djelatnosti: Bučnije na točno određenim lokacijama, svirke na terasama kafića, kampiranje izvan kampova