Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Županija TURIZAM Podijeli

Na GrinFestu u lipnju Neki to vole vruće, Učiteljice, Vojko V…

Nova internetska stranica turističke zajednice od sada na www.tzp4rijeke.hr

Koncerti Vojka V, legenadarnih Neki to vole vruće, Učiteljica ili nastupi stand up komičara, gastronomija, gledanje nogometnog prvenstva, Grin run utrka uz Mrežnicu – samo je dio događanja na ovogodišnjem Grin festu u Dugoj Resi.

Program će se održavati od 19. do 28. lipnja i danas je, zajedno s novom stranicom Turističke zajednice područja 4 rijeke predstavljen novinarima.

Očekuje se da će Grin fest privući brojne goste ne samo u Dugu Resu već i u destinaciju 4 rijeke koju čine i općine Generalski Stol, Netretić, Bosiljevo i Barilović, naglasio je direktor TZ-a Ivan Puškarić.

-Ovim programom smatramo da ćemo puniti objekte koji su na cijelom područuju turističkog područja. Općine će se uključiti u program konkretno u Grin gastru kada će se prezentirati ugostiteljska ponuda restorana s područja 4 rijeke. Oni će izlagati svoja jela koja ćemo kasnije podijeliti građanstvu, najavio je Puškarić.

Grin fest s 280 tisuća kuna financira Grad iz svog proračuna, ali do lipnja se planira pronaći i sponzore. Do tada će biti popunjene i sve rubrike na novoj web stranici Turističke zajednice područja 4 rijeke koja se od sad nalazi na www.tzp4rijeke.hr.

-Tu su uključene i ostale općine, imamo novi naziv, želimo da te 4 rijeke uđu u uho, da postane prepoznatljivi brend ovog kraja odnosno cijele Hrvatske. Radeći na tome otvorili smo novu web stranicu kako bi ljude upoznali s tim gdje smo, što smo i tko smo, pojasnio je Puškarić. Stranica je trenutno na hrvatskom, a uskoro će biti i na njemačkom te engleskom jeziku.

Puškarić, ali i gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar pozvali su sve koji organiziraju aktivnosti ili nude smještajne ili neke druge kapacitete da im se jave kako bi ih uvrstili na novi web.

-Tko god smatra da bi trebao biti navedeni na stranicama turističke zajednice neka nam dostave svoje podatke; Kada god nešto radite za cijelo područje 4 rijeke javite se u turističku zajednicu jer mi ne možemo pretpostaviti odnosno direktor ne može znati što netko negdje organizira, samo se javite i dobit ćete podršku, rekli su.

– Sam naziv TZP 4 rijeke govori o velikom turističkom potencijalu kojeg naravno treba iskoristiti, dodao je načelnik Općine Netretić Marijan Peretić uvjeren da će ova zajednička priča donijeti dobrobit svima.

Pročitajte i ovo

OK

I danas svi negativni na koronu u Karlovačkoj županiji