Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac OBRTNIŠTVO NA DANIMA PIVA Podijeli

16. Obrtnički sajam u Karlovcu počeo predavanjem, svečano otvorenje večeras

Očekuje se dolazak resornog ministra Darka Horvata

Predavanjem o poslovanju u paušalnom obrtu, osnovama poslovanja i karakteristikama poslovanja s inozemstvom na ŠRC-u Korana započeo je jutros edukativni program 16. Obrtničkog sajma i 1. Sajma poljoprivrede u Karlovcu.

To je samo jedno u nizu predavanja koje će se do utorka održavati u takozvanom edukativnom šatoru.

– Ove godine imamo 200 kvadrata edukativnog prostora koji je namijenjen svim gospodarstvenicima, obrtnicima prvenstveno. Edukacije su iz svih polja – od poreznih reformi, poreznih zakonskih normi do ekonomskih, knjigovodstveno – računovodstvenih, zaštite na radu i slično. Znači, sve ono što je sastavni dio poslovanja svakog obrtnika bit će pokriveno okruglim stolovima, predavanjima, edukacijama, razgovorima. Toga prijašnjih godina nije bilo, naglašava predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković.

Svečano otvorenje Obrtničkog sajma je u 18 sati. Očekuje se dolazak resornog ministra Darka Horvata i drugih uzvanika. Večeras na ŠRC-u nastupaju Rečički sokoli.

Obrtnički sajam bit će otvoren svakoga dana od 9 do 21. Zabavni program upotpunit će karlovački KUD-ovi, ali i tamburaški sastav Gazde, Fijaker, bend Black & White i Skitnice.

Foto: Ilustracija/Zlatne ruke

Pročitajte i ovo

LUDILO I ZABAVA

Maturijada u Karlovcu: Mladenačko ludilo i zabava kroz 170 naših fotki