Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

16 vozila u 3 sudara na 7 km autoceste

Prvi, u kojem je sudjelovalo sedam vozila, se dogodio oko 15 sati na 36. kilometru u smjeru juga, odnosno nedaleko karlovačkih naplatnih kućica  Četiri osobe su ozlijeđene, no težina njihovih ozljeda još nije poznata. A nakon 15,10 uslijedila su još dva lančana sudara bez ozlijeđenih osoba – jedan na 29. kilometru s pet vozila te […]

Prvi, u kojem je sudjelovalo sedam vozila, se dogodio oko 15 sati na 36. kilometru u smjeru juga, odnosno nedaleko karlovačkih naplatnih kućica  Četiri osobe su ozlijeđene, no težina njihovih ozljeda još nije poznata.

A nakon 15,10 uslijedila su još dva lančana sudara bez ozlijeđenih osoba – jedan na 29. kilometru s pet vozila te drugi, sa četiri vozila, na 30. kilometru.

Iz OKC-a izvješćuju o još dvije prometne nesreće – također na autocesti A1, i to na 89. kilometru u smjeru juga osobno je vozilo sletjelo s ceste i dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a na dugoreškoj obilaznici sudarili su se osobno vozilo i motocikl, te su vozač i suvozač potonjeg lakše ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo

CRNI BALONI

Nasilje nad ženama u korona vremenu još jače. Ove godine ubijene 24, na SOS telefonu sve više poziva