Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

19 medalja za AK ‘Karlovac’

Karlovčani su u dva dana osvojili 19 medalja i plasirali se na 5. mjesto u konkurenciji 18 klubova. Lucija Petrunić je prvog dana natjecanja bila prva na 300 metara i treća na 60 metara kod mlađih kadetkinja, a Katarina Smiljanec bila je druga na 600 metara kod starijih kadetkinja. Drugi dan bio je uspješniji za karlovačke atletičarke i […]

Karlovčani su u dva dana osvojili 19 medalja i plasirali se na 5. mjesto u konkurenciji 18 klubova.

Lucija Petrunić je prvog dana natjecanja bila prva na 300 metara i treća na 60 metara kod mlađih kadetkinja, a Katarina Smiljanec bila je druga na 600 metara kod starijih kadetkinja.

Drugi dan bio je uspješniji za karlovačke atletičarke i atletičare. Ivana Starešinčić bila je treća na 100 metara i prva na 600 metara kod mlađih juniorki. Antonija Humski osvojila je drugo mjesto kod starijih juniorki na 200 metara i na 400 metara s preponama. Kod starijih juniora Alen Dervišević bio je drugi u skoku u dalj i prvi u bacanju koplja, Matej Bencetić treći u skoku u dalj, a Jasmin Bajrić prvi u bacanju kugle i drugi u koplju. Seniorka Ana–Maria Milčić bila je druga na 200 metara i na 400 metara s preponama. Kod seniora Nenad Brdar bio je treći u skoku u vis, a Miroslav Rendulić treći u kugli i koplju. Štafeta 4×100 mlađih juniorki u sastavu Petrunić, Car, Smiljanec i Starešinčić bila je prva.

Pročitajte i ovo

REAGIRALI NA SDP

Karlovački HDZ: Zlonamjernim manipulacijama prikrivaju inertnost i neprepoznatljivost