Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Županija NEGATIVNI I DOMA Podijeli

25 zdravstvenih djelatnika karlovačke bolnice negativni na koronu, ali ostaju u samoizolaciji

Zarazila ih nesavjesna pacijentica koja nije rekla da je bila u kontaktu sa zaraženom osobom, još jučer je izvjestio županijski stožer

Svih 25 zdravstvenih djelatnika karlovačke Opće bolnice negativno je na koronavirus, ali moraju do daljnjega ostati u samoizolaciji.

Njihovo zdravlje, doznaje Radio Mrežnica, ugrozila je starija gospođa koja je u bolnicu došla na pretrage nevezane za koronavirus. U sklopu obrade, ispala je pozitivna jer se u bolnici prije bilo kakvog zahvata treba testirati na virus. S obzirom da je bila u kontaktu s čak  25 djelatnika bolnice, svi oni su završili u samoizolaciji.

Podsjetimo, o tom je slučaju, bez više detalja, jučer izvjestio i županijski Stožer civilne zaštite. Tada su naveli: “U karlovačkoj Općoj bolnici se 25 djelatnika nalazi pod mjerama samoizolacije zbog kontakta s pacijentima koji su zataškali kontakt s pozitivnom osobom. Zbog te činjenice, ali prvenstveno zbog sigurnosti svih građana, Stožer CZ Karlovačke županije apelira na odgovornost i poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Čuvajući sebe, čuvamo i zdravlje drugih ljudi. Posebno je važno očuvati bolnice i spriječiti prodor virusa u zdravstvene ustanove“.

Pročitajte i ovo

CENTAR KOMPETENCIJA TEH. ŠKOLE

RCK-KaRijERA, projekt osuđen na uspjeh