Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac MJESNI IZBORI Podijeli

4 oporbene stranke i 1 građanska inicijativa pozivaju Karlovčane u nedjelju na mjesne izbore: Ako ne izađete HDZ sigurno pobjeđuje

IMaju liste u 5 Gradskih četvrti i 2 mjesna odbora

SDP, HSS, Naprijed Hrvatska!, Narodna stranka – Reformisti i inicijativa Za radnički Karlovac uz nezavisne kandidatezajedno će ove nedjelje na mjesne izbore u Karlovcu.

Njihove liste pojavit će se u 5 gradskih četvrti: Gazi, Grabriku, Luščić – Jamadolu, Novom Centru, Rakovcu te dva mjesna odbora: Borlinu i Skakavcu.

S današnjeg predstavljanja nositelja lista pozvali su birače da izađu u što većem broju 14. travnja na birališta i glasaju prema svojoj savjesti. Jer, ovo nisu politički već komunalni izbori naglasio je Dubravko Golubić nositelj liste broj 4 na Borlinu.

-Na ovim izborima nemojte birati prema svom političkom opredjeljenju nego birajte ljude za koje smatrate da će vas najbolje zastupati i rješavati vaše komunalne probleme. Još jednom, ovdje se ne radi o visokoj, državnoj politici već  o tome da svi zajedno, bez obzira na političko opredjeljenje živimo bolje i ugodnije u svojoj zajednici sa što manje komunalnih problema.

Na Gazi nositeljica liste broj 2 je Šejla Čović koju je, kako je rekla, na kandidaturu potaknula nebriga HDZ-a za ovu gradsku četvrt. Gaza zaostaje u smislu prometne i komunalne infrastrukture, s lošim cestama i nogostupima i bez dječjih igrališta.

-Još sam pod dojmom spota HDZ-a koji prikazuje što su sve napravili. Mislim, nemojmo brkati stvari – HDZ nije napravio ništa, za svake izbore samo obećavaju i po meni lažu. Ja kažem da je dost.

-Dosta je ovog nepotizma, krađe i raznih kumstava, zato dragi sugrađani izađite i glasajte, dodao je Nikola Dragić Krivokuća nositelj liste na Rakovcu.

Nositelj liste broj 3 u Gradskoj četvrti Luščić-Jamadol Ivica Margarin koji će između ostalog se zalagati za povećanje sigurnosti u ovom kvartu. Željka Verner je nositeljica u Novom centru.

-Ako ne izađemo na izbore HDZ sigurno pobjeđuje zato vas još jednom molim izađimo na izbore i pokažimo da nam je stalo.

–  Pozivam stanarke i stanare Grabrika da 14.4. u nedjelju izađu u što većem broju i da glasaju za listi broj 5 i da naprave dvij stvari: da pokažu da će prava borba tek početi i da pokažu svoju volju i želju za jednom vrstom predreferenduma protiv ove vlasi, zaključio je nositelj liste broj 5 u Grabriku Dimitrije Birač.

Pročitajte i ovo

POČAST SUBORCU

Robert Vuković, posljednji poginuli branitelj na karlovačkom području