Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

4,8 milijuna kuna stiže u Karlovac

Nakon dugih 5 mjeseci koliko nije izvučen Bingo 33 Hrvatske lutrije, sreća je večeras odlučila zastati u gradu na četiri rijeke i ekvivalentno broju rijeka, jednom Karlovčaninu donijeti 4 milijuna 813 tisuća 917 kuna i 82 lipe! Sretnik koji je večeras postao milijunašem listić je uplatio na Trgu Josipa Broza 5, odnosno na tržnici. Što […]

Nakon dugih 5 mjeseci koliko nije izvučen Bingo 33 Hrvatske lutrije, sreća je večeras odlučila zastati u gradu na četiri rijeke i ekvivalentno broju rijeka, jednom Karlovčaninu donijeti 4 milijuna 813 tisuća 917 kuna i 82 lipe!

Sretnik koji je večeras postao milijunašem listić je uplatio na Trgu Josipa Broza 5, odnosno na tržnici.

Što će Karlovčanin učiniti s novcem, naravno, još ne znamo,. Hoće li ga uložiti, oročiti, oploditi ili spiskati kao neki drugi, vidjet ćemo. Ne znamo ni hoće li ovaj milijunski dobitak predočiti očima javnosti ili će ostati tajnovit u svom bogatstvu pa se tako zaštititi od brojnih "prijatelja i rođaka" koji se obično pojave kad nekome financijski svane.

No, da je ovaj siromašni grad zaslužio malo sreće, očito misli i "Bingo" kad je nakon toliko vremena "pao" baš u našem gradu. A s 4 milijuna i 800 tisuća kuna svijet, pa i surova karlovačka siromašna stvarnost sigurno će izgledati bolje. A naš sretnik sada i recesiji i krizi i Vladinim haračima može se samo osmjehnuti i reći- Ja idem dalje. A vi?

Pročitajte i ovo

REAGIRALI NA SDP

Karlovački HDZ: Zlonamjernim manipulacijama prikrivaju inertnost i neprepoznatljivost