Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac KAKVART Podijeli

750 tisuća kuna spremno za 6. KAkvart. Otvoren natječaj za mjesne odbore i gradske četvrti

Projekti se mogu prijavljivati do 12. travnja, a rezultati će se znati već krajem travnja ili početkom svibnja

Šestu godinu za redom Grad Karlovac je raspisao natječaj KAkvart i za projekte gradskih četvrti i mjesnih odbora osigurao 750 tisuća kuna.

Suradnja javnog i privatnog sektora te volontera može mijenjati lice grada, rečeno je za današnjeg predstavljanja natječaja na Vučjaku.

Do sad je podršku dobilo 107 projekata u 35 gradskih četvrti i mjesnih odbora od ukupno 3,2 milijuna kuna.

-Na taj iznos išla su i vlastita sredstva mjesnih odbora i gradskih četvrti odnosno volonterski rad. Tako da je vrijednost projekata kudikamo veća, naglasio je gradonačelnik Damir Mandić.

Mjesni odbor Zagrad – Kalvarija – Vučjak u Kakvartu je do sad sudjelovao dvaput. Uredili su stepenice prema svojoj Etno kući, još moraju završiti uređenje Etno parka i već se planiraju javiti na ovogodišnji natječaj. Pročelnik Ureda gradonačelnika Stjepan Mrežar nada se novim kreativnim i korisnim projektima.

-Ove godine predviđena su ukupna sredstva u iznosu od 750 tisuća kuna i to 500 tisuća kuna za komunalne projekte, a 250 tisuća kuna za društvene projekte. Rok za prijavu na natječaj je 12. travnja.

Dokumentacija se može skinuti na mrežnim stranicama Grada Karlovca www.karlovac.hr. Rezultati će biti objavljeni krajem travnja ili početkom svibnja.

Inače, partner Gradu u KAkvartu već petu godinu za redom je Heineken Hrvatska s brandom Karlovačko. Za ovaj jubilej s agencijom Bruketa i Žinić razvijen je novi vizualni identitet projekta.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’