Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac OVO NISU DANI PIVA Podijeli

9 restorana i 15 kafića od sutra u promotivnoj akciji “Na pivo u Karlovac”

Želja je unaprijediti priču o Karlovcu kao tradicionalnoj gastronomskoj i pivskoj destinaciji

Na pivo ili jelo od piva, od sutra pa sve do 4. rujna može se u devet karlovačkih restorana i 15 kafića.

Svi oni dio su promotivne aktivnosti nazvane “Na pivo u Karlovac” u sklopu IQM projekta kojeg provodi Turistička zajednica.

– U ovom trenutku u našem gradu imamo u trajnoj ponudi 23 specijaliteta s pivom, što slatkih što slatkih jela. Osim devet restorana imamo i 15 kafića koji su nam se pridružili. Oni nude oko 30 različitih zabavnih i glazbenih programa u naredna dva tjedna koliko će trajati ova promotivna akcija”Na pivo u Karlovac”, najavila je na današnjoj pressici  direktorica Marina Burić.

Izložbe, koncerti, kvizovi, popusti – svatko ima svoju ponudu

Svaki kafić ili restoran formira svoju ponudu, a osim hrane i pića gosti će u Karlovcu moći vidjeti i tri izložbe posvećene pivu.

 – Jedna izložba drugu godinu za redom bit će u prostoru TIC-a na Korzu, druga u Paviljonu Katzler. A treća, nova, virtualna izložba, potpuno prilagođena epidemiološkoj situaciji jer u organizaciji Aquatike i KaFotke. Tema su joj dani piva iz ’80. i ’90. godina.

Da bi se posjetitelji lakše snalazili odnosno pronalazili pivske lokacije, tiskan je letak s nazivom svih objekata i ponudom te mapom s označenim lokacijama.

Ovo nije zamjena za Dane piva

Zbog koronavirusa ove godine tradicionalne manifestacije Dana piva neće biti. Gradonačelnik Damir Mandić ponavlja da će dogodine sigurno biti organizirana. Do tada će raditi na promociji poput ove koja počinje sutra. No, naglašava: “Ovo nije zamjena za Dane piva”.

– Ali, ona je sigurno jedan od onih segmenata koji će i u budućnosti Danima piva dati posebnu draž. Jako je dobro da su se uključili restorani i kafić. Oni će ove godine napraviti probu kako bi to trebalo izgledati i vjerujem da će to biti zalog za neke naredne godine, rekao je gradonačelnik Mandić.

Pročitajte i ovo

ČISTOĆA KARLOVAC

Kroz par dana stižu računi Čistoće za srpanj: Cijena će biti po novom obračunu