Radio Mrežnica
SVI STE POZVANI Podijeli

Jubilarno peto izdanje karlovačke Kestenijade ove subote u Radićevoj ulici

Nadolazeća subota u Karlovcu prava je prilika za okuse jeseni

Ove subote od 9 do 19 sati na ulazu u Radićevu ulicu (kod Paviljona Katzler) održat će se još jedno izdanje omiljene karlovačke gastro manifestacije u organizaciji OPG-a Kolenc iz Karlovca i uz potporu Turističke zajednice grada Karlovca.

Između Paviljona Katzler i Glazbene škole bit će postavljena dva punkta za pečenje kestena te devet štandova lokalnih OPG-ova s bogatom ponudom koja između ostalog uključuje namaz od kestena, med i pivo s medom od kestena, razne slastice od kestena kao i druge proizvode OPG-a Fanjek, Mance, Štenta, Capan, Kelečić, Kolenc, vinarije Gregorić, te Pivovare Podrum.

Osim jesenskih delicija najmlađe posjetitelje očekuju radionica „Som Tom i prijatelji – jesenska avantura“ koju priprema Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac od 10 do 12 sati dok će Nikola Tesla Experience Center od 10 do 17 sati omogućiti svima zainteresiranima da istraže svijet magneta, otkriju kemiju svakodnevice i isprobaju crtanje 3D olovkom.

U neposrednoj blizini bit će postavljen poligon za različite individualne i grupne aktivnosti u parku u organizaciji lokalne agencije Kamat Adventure Travel.

Turistička zajednica grada priprema još jednu besplatnu tematsku turističku turu „Kroz Riječka vrata u bogatu prošlost Karlovca“ koja kreće u 11 sati gdje će svi zainteresirani imati priliku, u pratnji lokalnog vodiča, saznati najzanimljivije činjenice o ovom dijelu našeg grada. Mjesto polaska ture je Paviljon Katzler.

Nadolazeća subota u Karlovcu prava je prilika za okuse jeseni, od gljivarskog kotlića na tržnici do kestena u Radićevoj, svi su pozvani.

 

L. Grčić

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više