Dijelovi Karlovačke županije čuvaju tradiciju: Riblji specijaliteti na Badnjak u Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu
Narod i dalje čuva tradiciju blagdanskog okupljanja i uživanja u dobrom društvu i slasnim ribljim delicijama
U Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu podjela ribica i fiša.
Udruga vinara “Trs” iz Ozlja i ovog Badnjaka časte svoje sugrađane pečenim ribicamna , kuhanim ili rashlađenim vinom. Druženje je počelo jutros u 9 sati ispred “Humićke.”
-Na jelovniku su bileukusne lignje, namaz od bakalara, pašteta od tune i kuhano vino. Time nastavljamo našu tradiciju blagdanskog okupljanja i uživanja u dobrom društvu i slasnim ribljim delicijama, poručuju iz Grada Ozlja.
Slična priča uz glazbeni ugođaj događa se u Ogulinu, točnije u Parku kralja Tomislava gdje su u ponudi besplatne pečene ribice , a sve uz glazbu i TS Boeme, a početak je u ovim trenucima.
Također, KŠR Mrežnica uz potporu Grada DR i TYP 4 R počastiti će dugorešane fiš paprikašom.
Podjela ispred POU na Trgu sv. Jurja počinje oko podneva, najavili su ribiči i pozivaju građane da im se pridruže.
L. Grčić