Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

SLOVO ZAKONA Pravnici su zgroženi kaznom koju je dobio Igor Poljak iz Rijeke jer je skinuo masku. Nakon što smo objavili priču Vlada najavljuje blaže kazne za tvrtke Mora platiti 30.500 kuna zbog maske: 'Mogli su ga opomenuti, ovako pile granu na kojoj sjede' Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje

Život LJEPOTA Podijeli

A sad malo odmora: Pogledajte prekrasne jesenske fotke Novigrada na Dobri i netretićkog kraja

Novigrad na Dobri mnogi u Hrvatskoj znaju kao čvor na autocesti, no ovaj kraj krije predivne ljepote

Dovoljno je bilo korone i teških slika, za opuštanje sada slijede sjajne fotografije Novigrada na Dobri i netretićkog kraja.

Točnije fotografije Starog grada Novigrada, doline Dobre i brežuljaka koji u ove jesenske dane plijene ljepotom. Iako sunca nije bilo previše, iz fotoaparata je najviše izvukao  Željko Krivačić. Ostaje nam samo da vam kažemo da kliknete na fotku i povećate svaku kako biste uživali u ljepoti kraja uz rijeku Dobru,  njegovim predivnim brežuljicima kojima dominira bajkovita utvrda sagrađena još u 12. stoljeću.

 

Pročitajte i ovo

MALO VESELJA

Najmlađi Dugorešani jedva dočekali: Klizalište po mjerama, njih 25 na 560 m2