Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Karlovac ZA SVE GENERACIJE Podijeli

Advent u Karlovcu obojen obiteljski i tradicijom, ali stiže i svijetleća kućica

Više od 700 sudionika u dva tjedna Adventa u Karlovcu

I dok su brojni gradovi na čelu s metropolom, već ušli u “svoj” advent, Karlovčani će to učiniti 15. prosinca.

Iako kasnije od ostalih, ne znači da neće biti dobar. Naprotiv, prema onom što najavljuje u ime organizatora Filip Trezner, trebao bi biti – sjajan.

Karlovački advent bit će orijentiran na obitelj, tradiciju, ali i večernji program u kojem će nastupiti više od 700 izvođača.

Događanja će počinjati svaki dan od 16 sati i trajati do 23 sata, a vikendom do ponoći.

Advent će trajati do 30. prosinca i sve će biti oko Glazbenog paviljona

-Naši najmlađi doći će na svoje već od 16 sati, a potom od 18 sati nastupat će tamburaški sastavi, KUD-ovi, zborovi, da bi se od 21 sat započelo s programom i nastupima popularnih bendova poput Pavela, Meritasa, Detoura i slično, najavljuje Trezner.

Dolazi staklena Coca Cola kućica u kojoj će boraviti Djed Božićnjak

A budući je Božić obiteljski blagdan posebnu pažnju posvetit će se upravo njima. Trezner najavljuje čitanje priča, dječje animacije i sve što animira djecu. Jedno od velikih iznenađenja bit će vezano za sponzora. – Bit će vrlo interesantno, doći će Coca Cola kamion i staklena Coca Cola kućica, sačinjena od stotine Coca Cola bočica u kojoj će sve biti “svičkavo”, a ona će biti dom Djedu Božićnjaku.

A pitanje koje se neupitno postavlja jest i kako je mladi Trezner uspio “dovući” tako dobre sponzore. Kroz smijeh odgovara kako to “nije od jučer” već su rezultat skupljanja kredibiliteta zadnjih pet godina na ostalim događajima koje organiziraju.

Organizatori se nadaju pohvalama, nadaju se i da će Karlovčani, ali i ne samo oni dolaziti kako bi se dobro zabavili u božićno vrijeme. – Uložili smo puno novaca, više nego što je Grad osigurao, uložili smo samo u program, izostavljajući infrastrukturu i sve ostale troškove koje smo namaknuli vlastitim sredstvima.

Na karlovačkom adventu svoj obol u organizaciji dat će 30-ak mladih ljudi organizatora, što je najbolji dokaz one stare da na mladima svijet ostaje.

Otvorenje Adventa u Karlovcu bit će u petak, 15. prosinca od 18 sati.

 

Pročitajte i ovo

POLA STOLJEĆA

Prvi vrelovod u Karlovcu iz 1968.godine vodio do Sarajevske. Današnja pucanja su zbog prestanka grijanja navečer