Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život Podijeli

Advent na Mrežnici od 20. do 29. prosinca, besplatno klizalište počinje s radom već 1.12.

Dugorešani će i ove godine u svome gradu imati pravi blagdanski ugođaj

Pripreme za Advent na Mrežnici u dugoreškom Amfiteatru su u završnoj fazi. Ove godine, nešto kraći nego lani, trajat će od 20. do 29. prosinca i Dugorešanima i njihovim gostima ponudit će raznovrsnu zabavu.

Kako je Radio Mrežnici potvrdio direktor Turističke zajednice područja Četiri rijeke Ivan Puškarić, advent u Dugoj Resi organziraju u suradnji s Gradom Dugom Resom, Čistoćom, Udrugom za mlade Agora, Pučkim otvorenim učilištem i Savjetom mladih grada Duge Rese.

– Adventska događanja obuhvaćaju čitav niz dionika, pa tako i susjedne općine, ali Advent na Mrežnici će biti organiziran i dostupan samo u Amfiteatru u Dugoj Resi s čitavim nizom događanja i programskim sadržajem, kaže Puškarić.

Osim adventa bit će organiziran i doček Nove godine, prijepodne za djecu i navečer za odrasle. Koji će glazbeni sastav zabavljati okupljene Puškarić još ne otkriva.

No, prije svih blagdanskih događanja u Amfiteatru će, već 1. prosinca, biti ponovo postavljeno klizalište. Više od mjesec dana oni najmlađi, ali i svi drugi koji vole, klizat će se potpuno besplatno. Klizalište naime ostaje otvoreno do 7. siječnja 2020.

Foto: Ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

OPASNO

Rampa na prijelazu kod sv. Antuna opet “šteka”