Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život ADVENT NA MREŽNICI Podijeli

Advent u Dugoj Resi i ove godine, klizalište u funkciji već od 1. prosinca

Sve će biti usmjereno na djecu

Bez puno detalja o programu dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar potvrdio je na aktualcu Gradskog vijeća da će i ove godine biti organiziran advent te otvoreno klizalište u Amfiteatru.

– Imat ćemo prekrasan advent i klizalište. Klizalište bi trebalo početi s radom 1.12. Bit će to priča vezana na djecu s besplatnim klizanjem i klizaljkama, prostor će za klizanje biti veći, dolaze mostići preko, rasvjeta itd. Kroz najljepši advent i najljepše klizalište za djecu i cijeli program, od kućice za Djeda Mraza nadalje, ali o tome će više informacija biti sljedeći tjedan, prerast ćemo u najljepšu adventsku dječju priču u Hrvatskoj, naglasio je Boljar.

A iako će se i u Karlovcu istovremeno održavati adventski program, Boljar ne misli da su konkurencija već jedni drugima nadogradnja.

– Mi ne možemo svatko za sebe raditi svoje advente i natjecati se tko će dovesti boljeg ili skupljeg pjevača i raditi jedan drugome konkurenciju. Dapače, mi podržavamo ovaj karlovački advent. Upravo je poanta u sinergiji i suradnji, ali i mi ćemo imati vrstu zabave navečer za starije, ali preko dana netko može doći ovdje, uživati sa djecom u prekrasnoj priči, a na kraju se navečer može zabaviti u Karlovcu na njihovom adventu. I upravo je to ono što radimo, radimo područje sinergije, kaže Boljar.

Koliko je sinergija ova dva eventa u Karlovcu i Dugoj Resi jaka najbolje govori podatak da će isti bend nastupati na oba u samo nekoliko dana razmaka.

Pročitajte i ovo

OČEKIVANO

“Borovo” u Dugoj Resi zatvorilo vrata zbog dugogodišnje neisplativosti