Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac NAGRAĐENI Podijeli

Adventski izlog udruge Rajska ptica drugi puta najljepši u Karlovcu

U izboru ove godine sudjelovalo pet lokacije više nego lani

Karlovčani su izabrali, od 26 izloga prijavljenih na natječaj za najljepši najviše glasova je drugu godinu za redom dobio izlog udruge Rajska ptica u Nazorovoj.

“Presudili” su glasovi na Facebooku gdje je fotografija pobjedničkog izloga dobila 1062 glasa. Odmah u susjedstvu je drugonagrađeni prostor ispred doma “Vladimir Nazor” sa 1001 lajkom. Treće mjesto, baš kao i lani, osvojio je izlog trgovine Larissa iz Luščića sa 660 glasova.

– Udruga Rajska ptica ove godine ponovila je prošlogodišnji uspjeh te su ponovno osvojili najviše glasova i prvo mjesto. Zanimljivo je da su na izbor prijavljene čak tri lokacije u Nazorovoj ulici, od čega su dvije osvojile priznanja. Ovo je druga godina da Turistička zajednica provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga za vrijeme blagdana te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. U akciji je sudjelovalo pet lokacija više nego 2018. godine. Građani su se vrlo aktivno uključili u izbor te je na Facebooku bilo čak tri puta više reakcija na objave nego u istom razdoblju lani, kaže direktorica TZ Karlovac Marina Burić.

Pročitajte i ovo

NOĆ MUZEJA U KARLOVCU

Neandertalci u Aquatici, razglednice u TZ-u, stare lutke i spomenari na Stativama, Kino Edison u Gimnaziji, povijesne ure kod franjevaca…