Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život NOVA PRIZNANJA I NAGRADE Podijeli

Alfred F. Krupa slikom “Čamac, snijeg, rijeka” do 3. mjesta na natječaju za umjetnika mjeseca u Dallasu

Akademski slikar Krupa već godinama niže svjetske nagrade i priznanja

Akademski slikar prof. Alfred Freddy Krupa svojim suvremenim tušem „Čamac, snijeg, rijeka“ iz 2019. osvojio je još jedno umjetničko priznanje – treće mjesto na natječaju za umjetnika mjeseca koji organizira Jerry’s Artarama i TheArtList.com.

Radi se o natječaju na popularnoj web stranica za umjetnike iz Dallasa /TX/ s više od 32.000 pratitelja na društvenim mrežama i više od 23.000 pretplatnika na bilten.

Osim toga, do 16.ožujka traje izložba „PRIMER FESTIVAL IWS COSTA RICA ACUARELA TROPICAL“ u gradu San Ramonu na kojoj izlaže i Krupa. S obzirom da je prošle godine svojim zimskim akvarelom bio predstavljen dva puta u San Joseu ovo sada mu je treće izlaganje u Costa Rici.

Istovremeno ArFacts.net iz Berlina po prvi puta je objavio tablicu TOP 10 modernih slikara tušem tj. pripadnika suvremenog slikarskog pokreta New Ink Art te uključio i akademskog slikara Alfreda Freddya Krupu i to kao jedinog ne-Azijata.

Njemački ArtFacts je(najveća online baza podataka o održanim izložbama od „Salona odbijenih /Salon des Refusés, Pariz, 1863./ do danas i rangira umjetnike prema njihovoj povijesti izlaganja i zastupljenosti u svjetskim muzejima i zbirkama. Krupa se prvi predstavio širokoj javnosti 1990. godine u tada megapopularnom magazinu „Vikend“. Od tada je izlagao na 6 kontinenata i dobitnik je niza različitih nagrada i priznanja.

Foto: Mladen Krupa Jr.

Pročitajte i ovo

NIJE DOBRO

Još 20 novooboljelih u Karlovcu. Većina povezana s crkvenim zborom