Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport STOLNI TENIS Podijeli

Andrea Pavlović brončana u paru s Ruskinjom Kolish na Otvorenom prvenstvu Mađarske

Pavlović, Vukelić i Šantek danas u borbi za ekipnu medalju

Stolnotenisačica dugoreškog Aquaestila Andrea Pavlović osvojila je brončanu medalju u paru s Ruskinjom Anastasiom Kolish na Otvorenom prvenstvu Mađarske u Szombathelyju.

Do polufinalnog poraza od rumunjskog para Pleasu/Hudusan, Pavlović i Kolish redom su nadigrale Slovenke Opeku i Stražar 3:1, Mađarice Feher i Nagypal 3:0, te Francuskinje Mostafavi i Cok također s 3:0.

U pojedinačnom dijelu natjecanja Marta Vukelić bila je prva u skupini nakon pobjeda nad Grkinjom Gerasimatou 3:1, Austrijankom Promberger 3:1 i Litavkom Sciglaite 3:2, te se plasirala u glavni ždrijeb, u koji je Pavlović ušla kao nositeljica. Leona Šantek je pobijedila Šveđanku Baasan 3:2, a izgubila od Mađarice Feher 3:2 i Litavke Melaikaite 3:0 i nije prošla u glavni ždrijeb.

U glavnom ždrijebu Pavlović je u 1. kolu pobijedila Ruskinju Malininu 4:0, u 2. kolu Slovenku Vovk 4:1, no u osmini finala poražena je od Lee Tu Peng iz Tajpeha sa 4:2. Vukelić je u 1. kolu nadigrala Marković iz Bosne i Hercegovine, a u šesnaestini finala izgubila od Francuskinje Gauthier sa 4:0.

Odličan nastup Hrvatice su ubilježile i u ekipnom dijelu natjecanja. Pavlović, Vukelić i Šantek su s 3:0 pobijedile reprezentacije Švedske i Slovenije pa se danas u borbi za medalje sastaju s reprezentacijom Hong Konga.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vojnićani na svom terenu slavili nad Banovcem iz Gline