Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija KANDIDATKINJA Podijeli

Anica Domladovac iz Draganića još jedna od žena koje HDZ kandidira za čelne pozicijie u gradovima i općinama

Vljeli bi da dođemo jednog dana u situaciju da se to ni ne primjećuju i da se jednostavno podrazumijeva da to jednako dobro mogu raditi jednog i drugog spola

Aktualna HDZ-ova donačelnica Općine Draganić Anica Domladovac na predstojećim lokalnim izborima bit će kandidatkinja za načelnicu ove općine.

Ona je jedna u nizu žena koje ovoga puta HDZ, više nego ikada, kandidira za čelne pozicije u jedinicama lokalne samouprave.

Podsjetimo, od pet gradova HDZ sa ženama ide u čak tri – Dugoj Resi i Slunju sa svojim kandidatkinjama te Ozlju gdje podržavaju nestranačku kandidatkinju. Osim toga, po prvi puta za Karlovačku županiju ova stranka za župana i dožupana kandidira dvije žene.

Rekle smo dečkima da ćemo osigurati kvotu

-Rekle smo dečkima da ćemo osigurati kvotu, u šali je rekla županica i kandidatkinja Martina Furdek Hajdin.

-Istina je da je kandidatkinja jako puno. Činjenica je da živimo u društvu koje to evidentira, a voljeli bi da dođemo jednog dana u situaciju da se to ni ne primjećuju i da se jednostavno podrazumijeva da to jednako dobro mogu raditi jednog i drugog spola, u što ja vjerujem, dodala je Furdek Hajdin.

Vjeruje tako i da Anica Domladovac može nastaviti ono što je u Draganiću započeto u proteklom mandatu.
A to je, kaže Domladovac, druga faza geodetske izmjere. -Isto tako i izgradnja nove zgrade obiteljske i dentalne medicine uz mmogućnosti na proširenje na neke druge specijalnosti koje će biti u sklopu jednog poslovno – stambenog objekta. Tu je i izgradnja nogostupa uz županijske ceste u Lazini do željezničke pruge, u Mrzljakima i Bencetićima. Izgradit ćemo i  potpuno novi sportsko – rekreacijski centar i biti potpora vatrogastvu, umirovljenicima i svim drugim udrugama na području naše općine.

Gospodarstvo će poticati inovativnim poreznim politikama, a bit će ih i za poljoprivrednu eko proizvodnju, formirat će mini tržnice, učenicima davati stipendije, sufinancirati udžbenike i prijevoz, planiraju širiti vrtić i još mnogo toga.

Pročitajte i ovo

BROJKE

20 pozitivnih u petak u Karlovačkoj županiji, u ogulinskoj i karlovačkoj bolnici 67 osoba zbog korone