Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport IZVRSNI REZULTATI Podijeli

Anja Santini Mikulić prvakinja u juniorskoj konkurenciji

Anja nas je počastila izvrsnim rezultatima

U penjačkoj dvorani pod Sljemenom 3. i 4. prosinca 2022. godine održano je prvenstvo Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni, olimpijski sport, na kojem je nastupila i Karlovčanka Anja Santini Mikulić, članica PK Fothia iz Zagreba, članica PD Dubovac iz Karlovca te članica reprezentacije Hrvatske u sportskom penjanju po umjetnoj stijeni.

Prvog dana prvenstva Anja je pobijedila u disciplinama “boulder” i “lead”, te postala ukupna prvakinja u ovoj kombinaciji za 2022. godinu, u juniorskoj konkurenciji.
Drugog dana natjecanja, i u seniorskoj konkurenciji Anja dolazi na oba najviša postolja. Pokazala je svoju vještinu u disciplinama “boulder” i “lead” te uzela naslov pvakinje i u ovoj kombinaciji za 2022. godinu.
Valja naglasiti kako je Anja nastupila sa ozljedom, istegnućem ligamenata zgloba noge. Sada slijedi zasluženi oporavak i odmor.
Anja nas je počastila izvrsnim rezultatima, a što drugo joj poželjeti nego još puno vrhunskih nastupa i postolja, a prije svega što brže saniranje ozlijede

Pročitajte i ovo

SAMO MODERNO

Čistoća postavlja sunčanu elektranu na svojoj radionici, sami izdvojili novac za investiciju