Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija RAVNATELJ BOLNICE Podijeli

“Anonimka je pamflet s konstrukcijama, senzacionalistička, ali ja nisam revanšist niti će to Bolnica biti”

Očekivano, bolnica i stanje u bolnici bili su najčešća pitanja na sjednici županijske skupštine

Autora anonimnog pisma ne resi socijalna osjetljivost, to je pamflet s konstrukcijama, senzacionalističkim objavama koje potiču frustracije djelatnika u Bolnici, no ja nikad nisam bio revanšist niti će to biti Bolnica. Ne skrivam se ni pred kim.

Poručio je to odgovarajući danas na aktualcu Županijske skupštine ravnatelj Opće bolnice Nikša Antica.

Upravo je institucija kojoj je na čelu bila danas vrlo spominjana u pitanjima vijećnika. Ne treba to čuditi kad se zna da je anonimno pismo koje opisuje situaciju u karlovačkoj bolnici uzburkalo duhove, no nije bilo jedino.

Koliko je u svemu istine, kakva je situacija u bolnici, što se događa, bila su tek neka od pitanja županijskih vijećnika, a doznalo se i da je ravnatelj predavač na jednoj obrazovnoj ustanovi pa se čulo i pitanje kako i na koji način “miri” ravnateljsku s predavačkom funkcijom.

Podsjetio je da su prva uprava koja plaća prekovremene sate, da je radio i radi u okviru raspoloživog stručnog i kadrovskog potencijala i da su mu cilj optimalni rezultati rada.

Anonimnost upućuje na karakter, to nije slika onog što uprava bolnice i djelatnici rade, poručio je ravnatelj Antica.

Nastojat će ubuduće da se smanje liste čekanja, a odgovorio je i da za sve svoje osobne aktivnosti koje se ne tiču Bolnice Karlovac, on koristi godišnji odmor.

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda