Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Glazba Život ADVENT U KARLOVCU Podijeli

Antonela Doko: Večeras će biti provod za pamćenje

Večerašnji nastup bit će prepun iznenađenja i dobre energije, poručuje Antonela Doko

Čarolija glazbe u čaroliji susreta na Adventu u Karlovcu vrlo je važan dodatak. Otvorenje ovogodišnjeg, prvog karlovačkog adventa bit će u rukama mlade, ali izuzetno pozitivne i uspješne pjevačice, Antonele Doko.

Antonela ima tek 18 godina. Dobitnica je ovogodišnjeg Porina za najbolju novu izvođačicu. Pred njom je pregršt planova i još mnogo kvalitetne glazbe kojom će nas počastiti.

Ova mlada umjetnica ne krije ogromno uzbuđenje baš iz razloga što će upravo ona otvoriti ovogodišnji adventski glazbeni program. Otkrila nam je da jedva čeka svoj večerašnji nastup u Glazbenom paviljonu koji će trajati oko 2 sata. Ali i da će se potruditi da ovo otvorenje Adventa svi pamte. Jedino što je brine je hladnoća. No, nismo joj rekli da će joj pozornica biti grijana. Nešto mora ostati i iznenađenje.

-Bit će tu pregršt lijepih starih, ali i novih pjesama. Bit će  jako puno obrada na repertoaru koje ću izvoditi s cijelim bendom. Sve moje pjesme će isto biti izvođene. Nadam se da će to sve biti zanimljivo i lijepo. Vrjerujem da će i ugođaj biti lijep. Samo se nadam da nam neće biti previše hladno, da se ne smrznemo dok pjevamo i sviramo. Ali nam je u planu, ako bude jako hladno, onda svirati samo vesele i brze stvari da svi zajedno plešemo i skačemo. Tako ćemo se zagrijati. Tu je i kuhano vino, naravno, kaže Antonela.

Antonela do veljače izdaje novi album

Najavila je i kako je snimanje pjesama za njezin prvi album u tijeku, a izaći će početkom 2018. S nestrpljenjem očekuje i Zagrebački festival gdje će nastupiti s pjesmom O čemu pričamo.

– S pjesmom sam oduševljena. To mi je najdraža pjesma i jako sam uzbuđena oko nastupa.

Otkrila nam je i svoje želje i željice. Na prvom mjestu joj je školovanje i upis na Glazbenu akademiju u Zagrebu, smjer klavir. Poželjela si je zdravlje i puno dobrih pjesama. A slušateljima Radio Mrežnice puno ljubavi i manje briga.

-Na kraju dana shvatiš da mnoge stvari oko kojih si se živcirao, potpuno su nebitne. Zato je važno baviti se stvarima koje volimo, a one koje nam unose nemir i koje ne volimo jednostavno pustiti.

Pročitajte i ovo

POVRATAK U ŽIVOT

“Coming back to life” u obradi The Croatian Pink Floyd Show totalno aktualan i moćan