Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Jadni su investitori u Republici Hrvatskoj, rekao je drugoosumnjičeni iz afere s vjetroelektranama, Milenko Bašić, investitor u vjetroelektranu Krš - Pađene za RTL. Bašić se trenutačno nalazi u BiH, a kratko je poručio: - Samo vam mogu reći da je C.E.M.P. jedan od prvih u RH počeo razvijati projekte vjetroelektrana, a nažalost zadnji ih sagradio od svih uopće dosad sagrađenih u kvoti vjetroelektrana. Toliko o pogodovanju, neka javnost zaključi. Bivša kninska gradonačelnica već sedam dana - leži u Remetincu. I to zbog opasnosti od utjecaja na 25 svjedoka, među kojima je ministrica Vučković te premijerova suradnica Tena Mišetić. Osumnjičeni iz afere s Rimac: 'Jadni investitori u Hrvatskoj!' Sve što ima veze s NDH i II. svjetskim ratom i ustaškim režimom osuđujemo bezrezervno. Što se tiče preporuka vijeća to je bilo vrlo precizno i vrlo jasno formulirano za koje prigode, kaže premijer 'Pozdrav Za dom spremni je registriran u Vladi Ivice Račana' Mladi nogometaši su poželjeli nove frizure, ali su zaboravili na stroge zaštitne mjere koje ne dopuštaju kućne posjete frizera i njihov rad bez zaštitne maske, što je oboje vidljivo na fotografijama koje su objavili dečki Tko vaš šiša, Sancho i Akanji: Zaboravili na mjere pa ih kaznili Komentirajući povećanje broja novooboljelih Radovanović je objasnio da nikada "epidemijska krivulja ne ide ravnomjerno, uvijek ima povremenih skokova i ide zupčasto" Nagli skok novozaraženih u Srbiji - jučer 48, danas već 96

Sport MAČEVANJE Podijeli

Antonio Gojak i trener Krešimir Profozić otputovali u Budimpeštu na Svjetsko seniorsko prvenstvo

U Gojakovoj kategoriji nastupit će čak 190 boraca iz 65 država.

KARLOVAC – Antonio Gojak, član Mačevalačkog kluba Karlovac, otputovao je s hrvatskom reprezentacijom na Svjetsko seniorsko prvenstvo koje se ovog tjedna održava u Budimpešti.

Nastupit će u disciplini floret, a u njegovoj kategoriji za medalje će se boriti čak 190 boraca iz 65 država. Na prošlogodišnjoj svjetskoj smotri u Kini upisao je tri pobjede i plasirao se među 96 najboljih, a ponavljanjem tog rezultata trener karlovačkog kluba Krešimir Profozić, koji je otputovao u Mađarsku kao trener reprezentacije, bio bi itekako zadovoljan.

Naime, Gojak se još uvijek primarno natječe u juniorskoj konkurenciji, a na seniorskoj svjetskoj rang-listi zauzima 241. mjesto u konkurenciji 800 boraca.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 s 2:0 bolji od Vatrogasca, prvotimci u nastavku odigrali ‘pod ručnom’