Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport MAČEVANJE Podijeli

Antonio Gojak stekao diplomu trenera mačevanja pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji

Gojak je član Mačevalačkog kluba Karlovac i hrvatski seniorski reprezentativac u disciplini floret.

Antonio Gojak, član Mačevalačkog kluba Karlovac i hrvatski seniorski reprezentativac u disciplini floret, uspješno je ovog tjedna položio Program osposobljavanja za obavljanje poslova trenera mačevanja pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji.

Gojak je tako s tek 20 godina postao drugi trener u karlovačkom klubu osposobljen za trenera mačevanja. U klubu već dvije godine trenira djecu i mlade pod nadzorom glavnog trenera Krešimira Profozića, a ovime je dodatno oplemenio svoj sportski životopis. Bio je član svih nacionalnih selekcija u floretu, kadetske, juniorske i seniorske, te je i više nego kvalitetno nastupa za izabranu hrvatsku vrstu na svim velikim europskim i svjetskim natjecanjima, osim Olimpijskim igrama. Stečenim znanjem te već sada s ogromnim iskustvom koje Gojak ima, zasigurno će najviše profitirati najmlađi članovi kluba.

Ovom prilikom Mačevalački klub Karlovac poziva i na upis novih članova za sljedeću sezonu, djecu u dobi od 5 do 15 godina. Ako želite da vam dijete treniraju stručni i kvalitetni treneri, profesor kineziologije s licencom Svjetske mačevalačke federacije i hrvatski seniorski reprezentativac s trenerskom diplomom HOA-e, te da vam dijete aktivno trenira cijelo ljeto, svako ljeto, javite se treneru Krešimiru Profoziću na 098 635 424 ili dođite na besplatne ogledne treninge tijekom srpnja, utorkom i četvrtkom od 11 do 13 sati. Treninzi se inače održavaju konstantno tijekom cijelog ljeta, svakim radnim danom, u dvorani Atomskog skloništa kraj Gimnazije.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Dvobojima 1. kola Kupa započinje nova sezona na županijskim travnjacima