Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport MAČEVANJE Podijeli

Antonio Gojak trenutno vodeći borac Međunarodnog mačevalačkog kampa Karlovac 2019.

Kamp traje do 19. kolovoza, a turniri na Šetalištu dr. Franje Tuđmana bit će održani još u petak, subotu i nedjelju od 18 do 21 sat.

KARLOVAC – Antonio Gojak, član Mačevalačkog kluba Karlovac, vodeći je u ukupnom poretku nakon tri održana turnira u sklopu Međunarodnog kampa Karlovac 2019.

Kamp se u organizaciji karlovačkog kluba održava do 19. kolovoza, a namijenjen je borcima starijima od 13 godina. Na njemu sudjeluje šest muških juniorskih i seniorskih boraca iz Rumunjske, kao i najbolji borci tog uzrasta iz Zagreba, a treninzi se odvijaju dvaput dnevno u trajanju od po tri sata.

Najzanimljiviji dio kampa su svakodnevni poslijepodnevni turniri koji se odvijaju na Šetalištu dr. Franje Tuđmana u Karlovcu pa će svi zainteresirani borbe uživo moći gledati još u petak, subotu i nedjelju od 18 do 21 sat, ukoliko ne bude kiše. Natječe se čak deset juniorskih i seniorskih reprezentativaca u floretu Hrvatske i Rumunjske, a najuspješniji borac na završetku kampa osvojit će nagradu. Trenutno, nakon tri održana turnira, od ukupno sedam, u vodstvu je karlovački juniorski i seniorski reprezentativac Antonio Gojak, drugoplasirani je Zagrepčanin Leo Smrekar, a 3. mjesto zauzima juniorski i seniorski reprezentativac Rumunjske Silvio Rosu.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić iz karlovačke Prane zlatni na 42. Belgian Openu u Lommelu