Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac VAŠA VIJEST Podijeli

Apel građana: Pokosite jedino dječje igralište na Dubovcu

Djeca se na njemu ne igraju jer je neuređeno

Jedino dječje igralište na Dubovcu već je danima nepokošeno, a zaraslo u travu prepuno je komaraca, krpelja i boca od alkohola zbog čega se tamo djeca ne igraju.

Apeli Zelenilu da ga pokose nisu urodili plodom pa su se roditelji s Dubovca odlučili za javni poziv Gradu i njegovoj tvrci.

– Deseci roditelja obratili su se Zelenilu s molbom da se pokosi igralište. Odgovor je bio, da je košnja dječjeg igrališta na Dubovcu završila za ovu godinu prema rasporedu košnje Zelenila. Kako trava ne raste prema rasporedu košnje Zelenila, već prema vremenskim uvjetima, mole se odgovorni u Gradu da u suradnji sa Zelenilom riješe problem košnje dječjih igrališta. Sada na igralištu uživaju samo adolescenti u ispijanju alkohola, a prazne boce uobičajena su slika u velikoj travi na zapuštenom dječjem igralištu. Gradske vlasti često spominju brigu o djeci i demografiju, spominju važnost djece a padaju na ispitu košnje trave na dječjem igralištu. Roditelji djece s Dubovca vjeruju da će odgovorni smoći organizacijske stručnosti i pokositi dječje igralište na radost djece Dubovca, kažu roditelji djece s Dubovca.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”