Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport STOLNI TENIS Podijeli

Aquaestilu tri zlata, tri srebra i dvije bronce u Topuskom

Najsjajnija odličja izborili su Zvonimir Kramarić, Lana Stepinac i Zlatko Lenuzzi.

Članovi Stolnoteniskog kluba Aquaestil nastupili su proteklog vikenda u Topuskom na sportsko-kulturnom spektaklu ‘Kraljica jezera’ i osvojili tri zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje.

Na ovom natjecanju žene i muškarci natjecali su se u istoj konkurenciji, ali podijeljeni u tri kategorije – osnovne škole, srednje škole i rekreativci. Kod osnovnoškolaca Dugorešani su osvojili sva tri odličja. Zlato je uzeo Zvonimir Kramarić, srebro Nino Milčić, a broncu Leeloo Vukelja. U konkurenciji srednjoškolaca na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popela se Lana Stepinac, a drugoplasirana je bila njezina sestra Ana, a kod rekreativaca slavio je Zlatko Lenuzzi, ispred Tanje Čumpek i Borisa Hreljca.

Ovim nastupom za članove dugoreškog kluba završila je sezona domaćih natjecanja. Prva ekipa u sastavu Han Xue Vukelja, Andrea Pavlović, Marta Vukelić i trener Nikica Vukelja u četvrtak putuje u Kinu, gdje će se u Olimpijskom trening centru u Harbinu pripremati za novu sezonu, a Martu Vukelić u srpnju još očekuje nastup na Europskom juniorskom prvenstvu u Češkoj.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vojnić ’95 u prijateljskom dvoboju u Zvečaju nadigrao županijskog ligaša Mrežnicu