Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Županija NOVA NAGRADA Podijeli

Aquatika dobitnik regionalne nagrade Brand Leader Award 2018

Nagrada je za najbolji autentičan projekt i izuzetan doprinos promociji jedinstvenog turističkog doživljaja na tržištu Jugoistočne Europe

Na 8. poslovnoj konferenciji „South East Europe Tourism – SEET 2018“ Javnoj ustanovi Aquatika dodijeljena je prestižna nagrada Brand Leader Award za najbolji autentičan projekt i izuzetan doprinos promociji jedinstvenog turističkog doživljaja na tržištu Jugoistočne Europe.

Riječ je o nagradi namijenjenoj tvrtkama i projektima koji su se istaknuli inovativnošću, visokim stupnjem tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranjem autentičnih proizvoda. Novo priznanje za Aquatiku preuzela je ravnateljica Margarita Maruškić Kulaš, koja je u sklopu međunarodne konferencije SEET 2018 u Beogradu sudjelovala i na panelu naziva „Destinacije zdravlja, ljepote i jedinstvenog doživljaja“.

– Ova nagrada pokazuje da je Aquatika prepoznata i izvan granica Lijepe naše. Ona je ujedno i veliko priznanje za sve zaposlenike, kao i za sve koji su sudjelovali u realizaciji ovog EU projekta. Primarni cilj Aquatike bio je potaknuti razvoj turizma u Karlovcu i generirati atraktivne turističke sadržaje i doživljaje kroz cijelu godinu. Sa sigurnošću mogu reći da smo u tome i uspjeli, a uz razvoj turizma, uspjeli smo pozitivno utjecati i na razvoj poduzetništva na karlovačkom području, kaže ravnateljica Javne ustanove Aquatika Margarita Maruškić Kulaš.

Konferencija SEET 2018 okupila je sudionike iz svih zemalja jugoistočne Europe, Rusije, Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine.

Pročitajte i ovo

MAK NA KONAC

Dožupanici 3 tisuće kuna kazne zbog propusta u imovinskoj kartici