Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac MOTIVACIJA ZA DALJE Podijeli

Aquatika ponosna na dva nova ISO certifikata

Ovime su okrunili svoje poslovanje i dokazali izvrsnost

Aquatika redovito radi na usavršavanju svojih poslovnih procesa, te su upravo zato odlučili uvesti dva ISO certifikata kojima će se poslovi usustaviti. 

Navedena norma ili standard je dokument donesen od Međunarodne organizacije za standardizaciju (International Organization for Standardization), koji sadrži zahtjeve čijim ispunjavanjem se postiže najbolji stupanj uređenosti u danome kontekstu.

Radi se o ISO normi 9001, i ISO normi 14001.

ISO norma 9001, odnosi na sustav upravljanja kvalitetom poslovanja i ukupne organizacije društva u odnosu na procese, postupanja i stvaranje djelotvornog radnog okružja.

ISO norma 14001, odnosi se na sustav upravljanja okolišem, koja obuhvaća sve aspekte utjecaja na okoliš i društvenu okolinu, uključujući aktivnosti koje pospješuju razvoj okolišne svijesti.

Dobivanju certifikata prethodi audit, odnosno pregled sustava upravljanja od strane odobrenog auditora certifikacijskog tijela.

Tijekom audita auditor pregledava dokumentaciju sustava, intervjuira djelatnike i upravu klijenta, promatra poslovne procese i donosi zaključak da li je organizacija klijenta uspješno zadovoljila zahtjeve norme.

Aquatika je dobila pozitivno mišljenje te uspješno implementirala oba dvije ISO norme.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti