Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Život KARLOVAČKI AKVARIJ Podijeli

Aquatika – sigurna atrakcija, među prvima s oznakom “Stay safe in Croatia”

Oznaka Safe stay in Croatia gostima govori da se destinacija ili smještaj pridržava svjetskih standarda zdravstvene zaštite

Karlovački slatkovodni akvarij Aquatika među prvima je u Hrvatskoj dobio novu nacionalnu oznaku sigurnosti “Stay safe in Croatia” zbog poštivanja svih propisanih mjera, preporuka i protokola sigurnosti za posjetitelje i zaposlenike.

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.

Propisanim protokolima obuhvaćeno je više od 200.000 pružatelja usluga u turizmu i s turizmom povezanim djelatnostima. Postoji sedam kategorija s dvadeset i pet pratećih potkategorija pružatelja usluga koji se mogu prijaviti za ovu oznaku. Više o projektu i oznaci potražite ovdje.

A u Aquatici će nastaviti doprinositi zdravlju i u tjednu kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj kojeg organizira Udruga “Zasadi stablo, ne budi panj!”. Stabla će se kod Aquatike saditi ponedjeljak od 10 sati.

Pročitajte i ovo

HDZ-OVI KANDIDATI

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi