Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Glazba ADVENT U KARLOVCU Podijeli

Are&Be: Božićna čarolija u glazbenom paviljonu uz klarinet i domaće dečke

Večeras bajkovito uz dobro znanu karizmu Milana Prše i bajkovite solaže Roberta Pajića

Karlovački svima dobro znani glazbenici Milan Prša i Robert Pajić  u potpuno novom izdanju pod umjetničkim imenom Are &Be, poklonit će Karlovčanima svirku kakvu još nisu imali.

-Čut će se pjesme koje inače izvodim, ali i neki drugi standardi. Sve je to obogaćeno sa zvukom klarineta i saksofona. To je malo drugačije od onoga što ste navikli. Robert donosi sasvim novu dinamiku. Njegova energija je, malo je reći, fantastična. To potvrđuje i finale Supetalenta, objašnjava Prša.

Večeras nastupaju u programu Adventa u Karlovcu usred glazbenog paviljona s pjesmama koje će nesumnjivo razgaliti Karlovčane. Još ako znamo da su u svoj repertoar uvrstili stvari od Stinga do Čolića i to sve uz bajkovite Robertove solaže na klarinetu, onda je dobra energija zajamčena.

Od Stinga do Čolića uz melodičan zvuk klarineta

-Jedna poznata pjesma koja inače nije na mom repertoaru je Stigova Englishman in New York, ali večeras je sviramo. Morate čuti i od Zdravka Čolića Ti si mi u krvi. Propagiramo klarinet. Svi vole saksofon. No, klarinet je jedan zapostavljeni instrument koji je odličan i, po meni, ima čak više duše nego saksofon, ističe Prša.

Suradnja Pajića koji kad ne ostavlja publiku bez daha, to čini učenicima Glazbene škole Karlovac kao profesor klarineta i Prše koji svojom karizmom, glasom i gitarom začini sve bolje zabave, nee samo u Karlovcu već i šire, čini se, nastavit će se. Dvojica glazbenika se sjajno razumiju. Protekla godina im je bila obojici plodonosna, a uskoro kreću i s autorskim stvarima. Kako sada izgleda, i 2018. bit će živopisna.

-Dođite svi na svirku kakvu još niste imali prilike čuti. Svima želim zdravlja u novoj godini, naglasio je Milan Prša uz poruku, sklad ruši zidove.

Dođite večeras u 21:00 sat u glazbeni paviljon po svoju dozu božićne čarolije.

Pročitajte i ovo

SVA NAŠA LJETA

Nesvakidašnji koncert Vatre na Mrežnici: Nasred rijeke Dečak i društvo svirali dva sata