Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija ŠKOLSKA ATLETIKA Podijeli

Atletičarke Srednje škole Duga Resa idu na državno

Plasman izborili i atletičari Tehničke škole te učenici OŠ Dubovac, Grabrik i Žakanje

Na županijskom natjecanju srednjih i osnovnih škola u atletici odlazak na državno osigurale su učenice Srednje škole Duga Resa, učenici Tehničke škole te mali atletičari osnovnih škola Dubovac, Grabrik i Žakanje.

Natjecanje je održano jučer u Karlovcu na atletskoj stazi NK Karlovca. Ona je u vrlo lošem stanju jer najavljena obnova još nije započela. Zbog toga su organizatori morali improvizirati regularne utrke, ali unatoč tome dobrih trkačkih dvoboja nije nedostajalo.

– I ove školske godine najveća borba vodila se u muškoj konkurenciji srednjih škola. Tehnička škola i MIOŠ vodile su tijesnu borbu za odlazak na Državno natjecanje u Split. Ovog puta bolja je bila Tehnička škola Karlovac. Nešto manja borba, ali ne manje zanimljiva vodila se i u ženskoj konkurenciji između Gimnazije Karlovac i Srednje škole Duga Resa. Bolja je bila Srednja škola Duga Resa, kažu u Školskom sportskom savezu Karlovačke županije.

U konkurenciji osnovnih škola najbolje su bile OŠ Dubovac (5. i 6. razredi, m+ž), OŠ Grabrik (7. i 8. razredi, m+ž) te OŠ Žakanje (7. i 8. razredi, m+ž).

Svi oni plasirali su se na Državno natjecanje koje će biti u Splitu 20. i 21. 05. 2019. godine. Osim toga, učenica 1.a dugoreške srednje škole Lea Novković uvrštena je u selekcijski sastav Hrvatske školske reprezentacije pa će boje škole braniti na Svjetskom školskom prvenstvu koje će se također održati u Splitu već od 13. do 19. svibnja.

Pročitajte i ovo

BRIGA O STARIJIMA

Projekt “Zaželi – Spas u zadnji čas” omogućio je zapošljavanje 15 žena: Brinu o 97 starijih i nemoćnih osoba