Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija ŠKOLSKA ATLETIKA Podijeli

Atletičarke Srednje škole Duga Resa idu na državno

Plasman izborili i atletičari Tehničke škole te učenici OŠ Dubovac, Grabrik i Žakanje

Na županijskom natjecanju srednjih i osnovnih škola u atletici odlazak na državno osigurale su učenice Srednje škole Duga Resa, učenici Tehničke škole te mali atletičari osnovnih škola Dubovac, Grabrik i Žakanje.

Natjecanje je održano jučer u Karlovcu na atletskoj stazi NK Karlovca. Ona je u vrlo lošem stanju jer najavljena obnova još nije započela. Zbog toga su organizatori morali improvizirati regularne utrke, ali unatoč tome dobrih trkačkih dvoboja nije nedostajalo.

– I ove školske godine najveća borba vodila se u muškoj konkurenciji srednjih škola. Tehnička škola i MIOŠ vodile su tijesnu borbu za odlazak na Državno natjecanje u Split. Ovog puta bolja je bila Tehnička škola Karlovac. Nešto manja borba, ali ne manje zanimljiva vodila se i u ženskoj konkurenciji između Gimnazije Karlovac i Srednje škole Duga Resa. Bolja je bila Srednja škola Duga Resa, kažu u Školskom sportskom savezu Karlovačke županije.

U konkurenciji osnovnih škola najbolje su bile OŠ Dubovac (5. i 6. razredi, m+ž), OŠ Grabrik (7. i 8. razredi, m+ž) te OŠ Žakanje (7. i 8. razredi, m+ž).

Svi oni plasirali su se na Državno natjecanje koje će biti u Splitu 20. i 21. 05. 2019. godine. Osim toga, učenica 1.a dugoreške srednje škole Lea Novković uvrštena je u selekcijski sastav Hrvatske školske reprezentacije pa će boje škole braniti na Svjetskom školskom prvenstvu koje će se također održati u Splitu već od 13. do 19. svibnja.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih