Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Atletski klub Karlovac zauzeo 10. mjesto u završnom poretku Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske

Jučer, u posljednjem 3. kolu, Tomislav Novosel pobijedio je u utrci na 3000 metara, dok je Ivan Katić bio trećeplasirani na 800 metara

Atletski klub Karlovac osvojio je četiri boda u posljednjem 3. kolu Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske održanom u Zagrebu pa je u završnom poretku zauzeo 10. mjesto s 11 bodova u konkurenciji 37 klubova.

Naslov najboljeg kluba osvojio je zagrebački Agram s 89 bodova, ispred Dinama-Zrinjevca i osječke Slavonije-Žita, a 10. mjesto Karlovčana dobar je plasman, ako se uzme u obzir da su nastupili bez ozlijeđenih Helene Valentić i Lee Novković.

Jučer, u posljednjem 3. kolu, Tomislav Novosel pobijedio je u utrci na 3000 metara s vremenom 8:28.73, ispred Petra Bratulića iz zagrebačkog Agrama i Lovre Nedeljkovića iz osječke Slavonije-Žita. A drugo postolje donio je Ivan Katić na 800 metara s rezultatom 1:56.34, koji je utrku završio iza Dominika Babića iz riječkog Kvarnera i Ivana Vojnovića iz Zagreba. U istoj utrci Hrvoje Neralić bio je četvrti, Tin Dolšak peti, dok je Andrej Belčić zauzeo 11. mjesto.

Lovro Kasunić bio je četvrti na 1500 metara, Bruno Belčić nije završio utrku, a 4. mjesto osvojila je i prva karlovačka štafeta na 4×400 metara u sastavu Tin Dolšak, Bruno Belčić, Andrej Belčić i Hrvoje Neralić. Borna Burić, Franjo Špišić, Tomislav Novosel i Lovro Kasunić, koji su trčali za drugu postavu, diskvalificirani su zbog predaje palice prije zone preuzimanja.

Irina Vidiček-Ljubojević zauzela je 13. mjesto u utrci seniorki na 400 metara.

Pročitajte i ovo

SAMO MODERNO

Čistoća postavlja sunčanu elektranu na svojoj radionici, sami izdvojili novac za investiciju