Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Automat klubovi Vulkan postali zlatni sponzor Karlovca 1919

Automat klubovi Vulkan ulaze u skupinu najvećih sponzora karlovačkog trećeligaša – kazao je predsjednik kluba Matija Furač.

Nogometni klub Karlovac 1919 sklopio je sponzorsku suradnju s Automat klubovima Vulkan.

Predsjednik Matija Furač, koji je u ime kluba potpisao ugovor, izrazio je veliko zadovoljstvo sklopljenom suradnjom, naglasivši kako Automat klubovi Vulkan ulaze u skupinu najvećih sponzora karlovačkog trećeligaša.

– Drago nam je da su prepoznali NK Karlovac 1919 kao partnera u jačanju svoje tržišne uloge. Vjerujemo da će dijeliti naše ambicije kao dugoročan partner te da ćemo kroz nadolazeće vrijeme imati koristi od zajedničkog djelovanja. NK Karlovac 1919, usprkos zahtjevnoj gospodarskoj situaciji, čini sve da proširi sponzorstva i partnere kluba.

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo postali zlatni sponzor NK Karlovca 1919 te da je nogometni klub Karlovac 1919 prepoznao Automat klubove Vulkan kao temelj u jačanju svojih sportskih rezultata, ali isto tako da nas je prepoznao kao nekog tko ima jasne društveno odgovorne ciljeve i projekte. Uvjereni smo da će svi u NK Karlovcu 1919 dijeliti naše društveno odgovorne ciljeve i da je ovo početak jednog dugoročnog, ne partnerstva, već prijateljstva. Kroz nadolazeće vrijeme i planirane projekte s NK Karlovcem 1919 najviše koristi od ovog potpisanog sponzorstva imat će mladi jer, kako danas svi mi svjedočimo teškoj i nesigurnoj globalnoj situaciji, ovo je naš doprinos da se zadrži optimizam, kako u sportu, tako i u zajednici. Zahvaljujemo NK Karlovcu 1919 na danom povjerenju kao zlatnom sponzoru i na jednom novom prijateljstvu – kazao je direktor i član Uprave tvrtke International Evone d.o.o. Andrei Apollonov.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu