Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Crna kronika STOP POLICIJA Podijeli

Automobil na kojeg je pucao policajac u Živković Kosi vozili su krijumčari migranata; uporaba oružja zakonita i opravdana

Uz cestu, nedaleko Živković Kose krijumčare je čekalo 29 migranata

Automobil njemačkih registracija na kojeg je pucao policajac u mjestu Živković Kosa vozili su krijumčari migranata. Upotreba oružja je zakonita i opravdana, a otkriveno je da je krijumčare uz cestu čekalo i 29 migranata od kojih su neki u vrlo lošem fizičkom stanju.

Objavio je to danas načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Bratić koji je pojasnio događaj na području općine Vojnić u mjestu Živković Kosa jutros iza 10 sati.

Vojnićki policajci zapazili su vozilo koje im se učinilo sumnjivo, a dvojbi nije bilo mjesta kad je vozač krenuo na jednog od njih. Udarac vozila je izbjegao skokom u stranu, a onda je zapucao prema vozilu, gađavši u gume međutim vozilo je dalje nastavilo u smjeru Karlovca. Autombil je iz nekog razloga stao u karlovčakom predgrađu Mostanje. Dvojica krijumčara pokušala su pobjeći, ali im to ipak nije uspjelo. Uhićeni su.

– U vozilu su bili krijumčari migranata čiji se identitet utvrđuje, rekao je Bratić. Policajci su oružje uporabili zakonito i opravdano, dodao je.

Uz krijumčare, uz cestu je u Živković Kosi pronađeno i 29 migranata, među njima i mala djeca, čiji je identitet još uvijek nepoznat, a nekima od njih pružena je i liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo

CRNI BALONI

Nasilje nad ženama u korona vremenu još jače. Ove godine ubijene 24, na SOS telefonu sve više poziva