Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac HO, HO, HO Podijeli

Badovinac darovao karlovačkom gradonačelniku ulaznicu za Bajagu u Areni

Koncert je početkom ožujka

U  mjesecu darivanja karlovački gradonačelnik Damir Mandić dobio je zanimljiv dar – ulaznicu za Bajagin koncert sljedeće godine u zagrebačkoj Areni.

Na gradonačelnika je mislio Nikola Badovinac, a sve u duhu tolerancije, uvažavanja mišljenja koji su u skladu sa zakonima i slično.

No, da skratimo, Badovinac je Mandiću poslao ulaznicu za koncert 2. ožujka u Areni, a to već svi znaju, zbog ovoljetne epizode s Bajaginim koncertom u Karlovcu koji je otkazan.

-Kako smo u „mjesecu darivanja“ odlučio sam Vam nešto pokloniti kako bih pridonio poboljšanju Vas kao osobe i kao gradonačelnika. Kako je Bajaga poželjan gost u glavnom gradu RH, smatram da ćete i Vi posjetom ovom koncertu podići svoju razinu tolerantnosti te da Karlovac više neće biti poznat kao grad koji zabranjuje koncerte. Moj poklon nije posjet koncertu već podizanje Vaše razine tolerancije.
Javite mi ako zatrebate prijevoz na koncert pa da na vrijeme riješim taj problem.Vama i članovima Vaše obitelji želim sretan Božić te radosnu, uspješnu i zdravu 2019. godinu, kaže Badovinac.

Pročitajte i ovo

BORLIN

I ViK na Noći muzeja: Priča o stoljetnoj vodi uživo na vodocrpilištu Borlin