Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac PUTUJE SE; AL' NA ČIJI RAČUN Podijeli

Badovinac pita Mandića: Tko je i kome sve platio put u Kanadu i zašto ste primili donaciju za HDZ

Gradonačelnik svih Karlovčana za HDZ je primio donaciju od 3.000 dolara

Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić vratio se iz Kanade gdje je putovao na poziv Karlovčana koji tamo žive i koji svake godine slave rođendan grada iz kojeg potječu.

Nekad oporbeni vijećnik Nikola Badovinac u tome ne vidi ništa sporno. Zanima ga nešto drugo – tko je gradonačelniku platio putne troškove te je li u Kanadi bio kao gradonačelnik ili kao HDZ-ovac.

Badovinac je naime na Facebook stranici “Croatian Club Karlovac” naišao na objavu u kojoj stoji da je Mandić primio donaciju od 3 tisuće dolara za “Dom HDZ-a” kojeg ova stranka gradi u Zvijezdi.

-Smatram da nije moralno da Vi kao gradonačelnik, kojem putne troškove plaća Grad, primite (prihvatite) takvu donaciju (za potrebe stranke čiji ste član) na putovanju gdje predstavljate Karlovac. Najmanje što možete učiniti, a to bi bilo moralno, jest da sami pokrijete troškove putovanja ili da to umjesto Vas učini stranka kojoj ste dostavili donaciju i čiji ste član, poručio mu je Badovinac i zatražio od gradonačelnika da objavi troškove putovanja koje je platio Grad iz proračuna.

Foto: Arhiva

Pročitajte i ovo

JEDNO SE RADI DRUGO KVARI

Borlin opet bez vode