Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Karlovac PIŠI KUĆI PROPALO Podijeli

Badovinac: Zelenilo poništilo natječaj za direktora

Doznao je to kad je išao predati dokumentaciju, a razlog je krivo prepisani uvjet o usmjerenju obrazovanja

Prije isteka roka za prijavu Zelenilo Karlovac poništava natječaj za direktora, otkrio je javnosti danas, a službeno bi trebalo biti sutra, Nikola Badovinac.

On je u godinu dana drugi put dobio priliku javiti se za direktorsko mjesto u ovoj gradskoj tvrtki svjestan, kako je i sam objavio u svom videu na FB-u, da nema šanse. No, prilikom predaje dokumentacije priopćeno mu je da je Nadzorni odbor tvrtke poništio natječaj za imenovanje direktora.

– Razlog poništavanju je krivo prepisani uvjet o usmjerenju obrazovanja. U natječaju su navedeni prirodni i društveni smjer obrazovanja. Navodno u Izjavi o osnivanju društva (zadnji puta mijenjanoj u srpnju 2018.) piše još nekoliko prihvatljivih smjerova obrazovanja koje direktor društva može imati, a koje je netko propustio upisati u natječaj.
Smatram da javnost mora biti upoznata o poništavanju natječaja te je isključivo to razlog pisanja ovog priopćenja. Kako mi je rečeno, u četvrtak 13.9. će biti objavljeno poništavanje, što je dan prije isteka trajanja trenutno raspisanog natječaja.
Svaka objava natječaja košta jer se objavljuje i u tiskanom obliku (dnevni i tjedni tisak), kaže Badovinac.

Pa opet javno pita gradonačelnika hoće li tražiti krivca.

– Ovim putem pozivam gradonačelnika da obavijesti javnost tko je odgovoran za ovaj propust te tko će platiti objavu informaciju o poništavanju natječaja te tko će platiti objavu novog natječaja za izbor direktora Trgovačkog društva Zelenilo d.o.o. Tko je osoba koja ne zna koristiti copy i paste?

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Alen Slavica u Aquatici, The Mith na Starom gradu, predstava ‘Udovice’ u Zorin domu