Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život BANDIĆ NA KORDUNU Podijeli

Bandić danas u Krnjaku: Zagreb ima najjaču zimsku službu i volimo pomagati, to je ljudski

Načelnik Mihajlović presretan zbog pomoći i efikasnosti

Unimog s čistačem i posipačem kojeg je zimska služba Grada Zagreba na pet dana posudila općini Krnjak bio je pravi “jack pot” za ovu kordunsku općinu u borbi s ogromnim količinama snijega.

Kad je situacija toliko izmakla kontroli, načelnik Krnjaka Dejan Mihajlović obratio se zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i zatražio pomoć. Dalje je sve teklo glatko. Stroj je stigao na pet dana, očistio puteve na području općine, a stanovnicima olakšao snježne muke. Je li stvarno sve prošlo kako treba i kako je odrađen posao, došao se danas u Krnjak uvjeriti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Bandić je u Krnjak stigao nakon posjeta Gorskom kotaru i Delnicama gdje je zimska služba Zagreba također pomagala

-Zagreb ima najjaču zimsku službu u Europi i mi volimo pomagati. To je ljudski, a ja sam sretan da možemo pomoći i da netko to traži. Nudili smo pomoć svima u ovim nevoljama, rekao je Bandić. A osim što nude pomoć svima, i onima koji ih sami pitaju, potvrdno odgovaraju. Tako je bilo i u krnjačkom slučaju. Načelnik općine Dejan Mihajlović presretan je i pun hvale za Bandića i njegovu učinkovitost. – Ovako bi zapravo trebali raditi načelnici i gradonačelnici, brzo i efikasno, kaže Mihajlović. Inače, uz Bandića i njegovu ekipu, u Krnjak je danas stigao i Milorad Pupovac.

Da pomoć Zagreba Krnjaku neće ostati samo na radnom stroju, dokazuje i to da je zagrebački gradonačelnik ostao otvoren za sve ostale muke koje muče Krnjačane, obećavši im pomoć u svemu gdje Zagreb može pomoći.

 

Pročitajte i ovo

VRIJEME

Kiša i grmljavina otvorile su petak, ali će ga i zatvoriti