Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija EUROPSKI IZBORI Podijeli

Benefite Europske unije HDZ-ovci planiraju još poboljšati u Europskom parlamentu

Takozvana zelena skupina danas u Karlovcu, Ozlju i Dugoj Resi

Deset je dana do izbora za Europski parlament, a petak u Karlovcu dan kada kandidati različitih stranaka  imaju “pohod” na ovaj grad.

HDZ-ovci su osim Karlovca danas i u Ozlju te Dugoj Resi. Pale svijeće i polažu vijence na spomenicima poginulim hrvatskim braniteljima, obilaze gospodarske zone, kamp Slapić. U Dugoj Resi će u 16:30 održati i okrugli stol o EU projektima u Demokratskom rasadniku, a u Karlovcu tematsku tribinu o istoj stvari u Knjižnici od 19 sati.

Ovoga puta u županiji je takozvana “zelena skupina” s EU liste HDZ-a. U njoj su Karlo Ressler, Marijana Dalić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić

Benefiti ulaska u Europsku uniju su visoki, a mi ćemo to još poboljšati, poručio je u Karlovcu jedan od kandidata s HDZ-ove europske liste Stjepan Adanić.

-Došli smo prvenstveno ovdje da vidimo kakve su potrebe i mogućnosti apsorbcije sredstava Europske unije  za grad Karlovac i vašu županiju. Ono što dobivamo iz fondova Europske unije trebalo bi i preporodit će Karlovac u gospodarskom, kulturnom, demografskom smislu, dodao je Adanić.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo