Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac NAUČI BESPLATNO Podijeli

Besplatne radionice nizozemskog, francuskog i španjolskog jezika u Carpe Diemu

Voditeljice radionica su izvorne govornice Lisa Schipperijn iz Nizozemske, Clara Auriac iz Francuske i Lidia Yepes iz Španjolske

Udruga Carpe Diem ponovno organizira besplatne radionice koje vode strane volonterke.

Otvorene su prijave za radionice nizozemskog, francuskog i španjolskog jezika. Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, radni jezik je engleski. Radionice će se održavati u Centru za mlade Grabrik.

Sve radionice namijenjene su početnicima, a sudionici će na interaktivan način učiti korisne izraze na nizozemskom, francuskom i španjolskom jeziku.

Voditeljice radionica su izvorne govornice navedenih jezika – Lisa Schipperijn iz Nizozemske, Clara Auriac iz Francuske i Lidia Yepes iz Španjolske. Sve tri volontiraju u udruzi Carpe Diem kroz program Erasmus+. U Karlovac su došle početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.

Radionica nizozemskog jezika počinje u ponedjeljak 14.1. u 18 sati, radionica francuskog jezika počinje u utorak 15.1. u 18 sati, a radionica španjolskog jezika u srijedu 23.1. u 18.

Ukupno će biti održano 5 radionica svakog jezika, a održavat će se jednom tjedno u istom terminu kao i prva radionica. Prijave su otvorene do četvrtka 10.1.

Pročitajte i ovo

BRZA ŠKOLA

Grad žurno o “Dragojli”: Na vrijeme ćemo donijeti odluku o modelu nastave