Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija KULTURA Podijeli

Bezvremenska komedija ‘Titon’ u petak od 20 sati u dugoreškoj kino dvorani

Ova suvremena predstava zasniva se na mitu o Eoji, ružoprstoj božici zore, koja se jako zaljubila u smrtnika Titona te za njega kod Zeusa izmolila besmrtnost…

DUGA RESA – Bezvremenska komedija o ljubavi božice i smrtnika – predstava ‘Titon’ – nasmijat će vas do suza u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa u petak, 17. svibnja, od 20 sati.

Radnja ove suvremene predstave zasniva se na mitu o Eoji, ružoprstoj božici zore, koja se jako zaljubila u smrtnika Titona te za njega kod Zeusa izmolila besmrtnost, ali je zaboravila tražiti i vječnu mladost. Kakvu želju je poželjela – takvu joj je Zeus i ispunio. Titon je dobio vječni život, ali ne i vječnu mladost. On stari jer je Eoja napravila kobnu grešku – nije zamolila za njegovu vječnu mladost. Njegovo starenje kroz godine radi im probleme u odnosu.

Poigravajući se s žanrovskim obrascima – od romantične komedije do tragikomedije, od burleske do groteske, od koreodrame do melodrame, od antičke drame do teatra apsurda, predstava ‘Titon’ pokazuje da ljudski život nikad nije samo jedan žanr.

Glavnu ulogu u predstavi tumači Judita Franković Brdar, dok Titona uprizoruju tri glumca – Marko Braić, Vladimir Posavec Tušek i Žarko Potočnjak. Redateljica je Vlatka Vorkapić.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa radnim danom od 8 do 15 sati ili na dan predstave na blagajni kino dvorane, sat vremena prije početka programa. Rezervirati ih možete pozivom na 047 844-252.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

O AKTUALNOSTIMA

Grmoja u Karlovcu: Fokusirani smo na probleme u zdravstvu